Servicii

Lipitura teava cap-cap Aparatele de sudura cap-cap se folosesc la sudura tevilor si racordurilor in retele de apa, gaz si alte fluide sub presiune. Se pot suda tevi din polietilena de inalta densitate PEHD, polipropilena PP si PVC.

 Masina de sapat santuri M65RL realizeaza lucrari de sapare santuri in linie dreapta avand un randament ridicat pentru lucrari de pozare cabluri electrice sau instalatii de irigatii. Latimea santului este de 15cm iar adancimea maxima de 68-72 cm. Aceasta masina realizeaza o curatare perfecta a santului fara a mai fi nevoie de interventii ulterioare. Pamantul rezultat din sapare este scos cu ajutorul unui mecanism tip sfredel melcat care aseaza acest material in lateralul santului, fiind astfel usoara reumplerea acestuia. Masina poate sapa in soluri compacte cu pietre mici de pana la 50 mm. Viteza de sapare este de aproximativ 60 ml pe ora, ceea ce ii confera un randament ridicat.Masina este echipata cu o transmisie hidraulica folosita atat pentru deplasare, cat si pentru schimbarea vitezei de operare in functie de tipul solului.

Sisteme irigatii.  Care este nevoia principala a plantelor, si a fiintelor vii, in general? Apa! Fara apa oamenii nu pot trai decat cateva zile, iar plantele nu se pot dezvolta sanatos, ajungand sa se usuce si sa moara.
TRANDAFIR VIOREL INSTAL SRL realizeaza sisteme de irigare adaptate pentru fiecare gradina in parte in functie de nevoile ei. Sistemele sunt total automatizate si includ senzor de ploaie si umiditate.